Selecteer een pagina

Gebruik dat zoals bij gewone berichten. Je recept zal automatisch ingevoegd worden aan het einde van dit bericht, of waar je de shortcode plaatst:

Recept Afdrukken
eigen Recept
Dit moet zowat het beste demo recept zijn dat ik ooit heb gezien. Ik zou dit wil elke dag kunnen eten.
Maaltijd Main Dish
Keuken Italian
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Fresh Pesto
Maaltijd Main Dish
Keuken Italian
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Fresh Pesto
Instructies
Fresh Pesto (you can make this in advance)
  1. We'll be using a food processor to make the pesto. Put the garlic, pine kernels and some salt in there and process briefly.
  2. Add the basil leaves (but keep some for the presentation) and blend to a green paste.
  3. While processing, gradually add the olive oil and finally add the Parmesan cheese.
Finishing the dish
  1. Bring a pot of salted water to the boil and cook your tagliatelle al dente.
  2. Use the cooking time of the pasta to sauté your bacon strips.
  3. After about 8 to 10 minutes, the pasta should be done. Drain it and put it back in the pot to mix it with the pesto.
  4. Present the dish with some fresh basil leaves on top.
Notities

Gebruik dit veld voor wat je maar wil.

Deel dit Recept

Deze tekst verschijnt onder je recept.